JCI Wat?

JCI De Landen van Overmaze

Met veel trots vertelt elk lid van JCI De Landen van Overmaze dat ze de enige dameskamer in heel Nederland is.

Misschien is dit wel iets dat onze kamer kenmerkt: een unieke club van persoonlijkheden, passies, beroepen én gecommitteerde dames die elk op een andere manier probeert haar steentje bij te dragen.

Onze club, die in 1989 opgericht is door een aantal enthousiaste dames, is oorspronkelijk in het leven geroepen als oprichtingsproject met als doel ‘de schaapjes weer terug op de Sint Pietersberg te krijgen’.

30+ jaren verder, en tientallen leden verder, reikt onze ambitie veel verder. Zo proberen wij middels verschillende initiatieven, zowel maatschappelijk bij te dragen, als onszelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Allemaal tussen de borrels, lustrumreizen, jobtalks en andere toffe activiteiten door.

Kijkend naar de toekomst, heeft JCI de Landen van Overmaze als missie en visie om de nodige diversiteit en inclusiviteit te creëeren binnen haar kamer. In welke hoedanigheid, dat zijn we nog aan het onderzoeken. Maar één ding staat vast: met onze drive, commitment én passie voor de club weten we zeker dat dit hoe dan ook een succesverhaal zal worden.

25

+

actieve leden

80

+

oud-leden

1989

als geboortejaar

Onderdeel van een groter geheel

JCI Nederland

JCI Nederland is hét toonaangevende netwerk voor ambitieuze ondernemende mensen onder de 40.

JCI Nederland biedt ontwikkelmogelijkheden en leiderschapskansen aan jonge ondernemende mensen wat hen in staat stelt positieve verandering teweeg te brengen. JCI Nederland heeft als doel Kamers en leden in Nederland een professionele boost te geven in hun ontwikkeling om daarmee lokale impact te creëren. Dat doet JCI Nederland door de Kamers en hun leden te motiveren, te prikkelen en uit te dagen hun grenzen te verleggen en ze te stimuleren hun activiteiten te richten op de SDG’s.