Op de planning

"Get Inspired" Event

Voor 2023 staat er geen Get Inspired event op de planning vanwege de Nationale Conventie die we in Maastricht organiseren in oktober 2023 (www.komnaarmestreech.nl).

In 2024 zijn we er weer!

Verleden events

Mooie inspiratiemomenten

2022

The SheEO - ondernemen op topniveau. Marlieke Koks (presentatrice en videomaker, bekend van YouTube en Talpa) en Fabiënne Perot (Founder van Pune Cosmetics, ontstaan uit liefde voor het soigneren) nemen ons mee in hun verhaal van topondernem als vrouw.

2019

Kom luisteren (en borrelen) en laat je inspireren door de succesverhalen van Rino Soeters en zijn ideeën en concepten, die tot uiting komen in zijn hotels: Townhouse Designhotel, awardwinner Kaboom Hotel, Hip Hotel St. Martenslane, La Bergère Apartments, Qbic Hotel (Amsterdam), het gloednieuwe glostel The Green Elephant, en last but not least: het Mabi City Centre Hotel aan de Kleine Gracht in Maastricht, waar Rino ons ontvangt.

2018

Deze inspirerende lezing werd gegeven door Dr. Roy Erkens evolutiebioloog, geïnteresseerd in de diversiteit van het leven. Hij wil begrijpen hoe de enorme biodiversiteit op aarde is geëvolueerd, inclusief de mens. Hij illustreert graag de impact van evolutionaire processen op ons dagelijks gedrag. Hij werkt bij het Maastricht Science Programme (Universiteit Maastricht). ​

2017

Els van Steijn is coach, familie- & organisatieopsteller en schrijver van het boek ‘De fontein, vind je plek’. Voor haar cliënten is de metafoor van ‘de fontein’ een eyeopener en het ontbrekende puzzelstukje dat nodig is om een volgende stap effectief te kunnen zetten.

2016

Martijn Aslander is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Hij bouwde het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van AmsterdamConnected en Permanent Beta. Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst.

2015

Pascale Bruinen is schrijver, spreker en coach gespecialiseerd in gezondheidsbevordering door mindsetoptimalisatie en mentale prehabilitatie.

2014

In 2014 nam Victor Lamme ons mee op een inspirerende reis over wie er nu werkelijk de baas is in ons hoofd. Een zeer geslaagde avond in de mooie Dominicanenkerk in Maastricht.

2013

In 2013 werd de tweede editite van Get Inspired gefaciliteerd door Petra Stienen en Esther Crombag. Beide vrouwen deelden, in het Museum aan het Vrijthof, een grenzeloos optimisme met ons. Zij hebben met passie en overtuiging kansen gegrepen en ontzettend veel bereikt.

2012

De eerste editie van Get Inspired was een bijzonder groot succes. Schrijfster Nienke Wijnants nam ruim 100 vrouwen tijdens deze avond mee in 'Het Dertigersdilemma'.